Leuke uitjes in Zeewolde - Mustafa Yavuz Zeewolde
Mustafa Yavuz Zeewolde heeft voor jou een paar leuke tips voor het volgende bedrijfsuitje of spannende date. Lees meer op Mustafa Yavuz Zeewolde.
225
single,single-post,postid-225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Leuke uitjes in Zeewolde

Mustafa Yavuz Zeewolde: Luike uitjes in Zeewolde

Mustafa Yavuz in Zeewolde weet wel van alles wat. Heb je je wel eens af gevraagd wat er te doen valt in Zeewolde? Heb je een spannende date of moet je een bedrijfsuitje organiseren? Dan heb ik hier op Mustafa Yavuz in Zeewolde een paar leuke tips voor jou!

Een helicopter rit

Heb je altijd al eens een keer Zeewolde vanuit de wolken willen bewonderen? Ga dan eens helikopter rit maken. Misschien met de liefde van je leven of een goede collega? Er zijn verschillende bedrijven die dit in de buurt organiseren. Je kunt wegdromen in de wolken of je dromen werkelijkheid maken. En dat zonder ver te reizen! Er is genoeg weiland in de buurt om dit ritje te maken. Tip van Mustafa Yavuz in Zeewolde: je zou ook dropping kunnen doen en de weg terug proberen te vinden om het extra spannend te maken. Let wel op dat je van te voren de rit inplant. Er moet namelijk een vergunning aangevraagd worden en dat kan 6 weken duren. Echt een unieke belevenis. Helikopter vliegen heeft echt bijna niemand ooit nog gedaan. Dus super origineel en zeker om dit te doen in Zeewolde.

Escape room

Je kunt het bekende spel `EscapeRoom` nu spelen als uniek stadsspel in Zeewolde. Het is leuker om dit met groepen groter dan 15 personen te doen. Strijdend in teams moeten jullie opzoek gaan naar die ene weg naar `buiten`. De verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten `opgesloten` in de grote stad. Je zit gevangen in een denkbeeldige cirkel dat het gebied omlijnt waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Mustafa Yavuz Zeewolde tip: Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is.

Ballonvaren

Nog een tip om Zeewolde te bekijken vanuit de lucht! Ga met je collega of je knappe date lekker ballonvaren. Dit is echt een super leuke ervaring. Kun je met z’n alle afstrepen van je Bucket List.

Je wilt natuurlijk wel weer iets organiseren waar je achteraf van je collega`s hele enthousiaste reacties over krijgt! Ballonvaren is echt super cool en op veel plaatsen mogelijk, ook buiten Zeewolde.  Uiteraard is het wel afhankelijk van het weer maar met de juiste thermiek en omstandigheden is het zo een geweldige ervaring. Mustafa Yavuz in Zeewolde tip: Je kunt ook met een grote groep en diverse ballons tegelijk de lucht in. En op de grond kunnen bepaalde bedrijven nog leuke onderdelen verzorgen.

Geen reactie's

Geef een reactie