Mustafa Yavuz Zeewolde | Genieten op het Veluwemeer | Blog
305
single,single-post,postid-305,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Veluwemeer

Mustafa Yavuz Zeewolde: Veluwemeer

Ben je weleens met de familie naar Veluwemeer geweest? Dit is echt mijn favoriete spot! De hoogste tijd dat ik een paar leuke tips geef op Mustafa Yavuz Zeewolde om te kunnen verblijven bij he Veluwemeer.

Voor de echte natuurliefhebbers en uiteraard gezinnen met kinderen is er enorm veel te doen. Als je er nog niet bent geweest dan is het Veluwemeer een echte vakantie aanrader! Jaarlijks komen er honderden bezoekers en verblijven zij op campings of vakantieparken. Er zijn vele aanbieders rondom het Veluwemeer en het is zelfs mogelijk om per boot ernaartoe te gaan. Hier volgen dan een paar aanraders volgens Mustafa Yavuz Zeewolde:

 

Landal Waterparcs

In het Harderbos dat vlakbij Veluwemeer ligt, kun je bij Landal Waterparcs verblijven. Het aanbod bestaat uit appartementen en villa’s en je kunt ervoor kiezen of je dicht bij het water wilt verblijven. Ik, van Mustafa Yavuz Zeewolde, bezoek graag jaarlijks Landal Waterparcs. Lekker gezellig met de familie in een Villa! Deze zijn in van alles voorzien en zijn lekker ruim. Zo’n 120 villa’s en 120 appartement zijn op het park aanwezig.  Het beschikt ook over een overdekt zwembad, een openluchtbad en een eigen jachthaven. Als je dus met de boot ernaartoe wilt, is dit gewoon mogelijk!

Europarcs

Wil je liever op een resort verblijven? Dan kun je terecht bij Europarcs Resort Veluwemeer. Het ligt direct aan het meer en is omringd door natuurgebied. Ik ben een echte natuurliefhebber. Daarom staat Europarcs ook op Mustafa Yavuz Zeewolde. Ik ben hier een paar keer geweest en het was volop genieten. Lange strandwandelingen maken met je partner is hier super romantisch. Op het strand staan ook diverse speeltoestellen voor kinderen. Die hoeven zich dus geen moment te vervelen! Op Resort Veluwemeer worden verschillende type recreatiewoningen gebouwd en heeft u de vrijheid om een kavel te kiezen.

Glamping bij van Boshoek

Heb je ooit gehoord van Glamping? De term is een samenvoeging van glamour en camping. Zet dit maar op je bucketlist want Mustafa Yavuz uit Zeewolde weet zeker dat jij dit leuk gaat vinden. Inmiddels is glamping een wereldwijd fenomeen. Het is erg populair onder de non- kampeerders. Je kunt in luxe kamperen bij van Boshoek in leuke 6- persoons safaritenten. Ideaal voor groepen! Als het koud is kun je gewoon de kachel aanzetten. Een bijzondere beleving die je een keer moet meemaken.

Ben je ooit naar een camping nabij het Veluwemeer geweest? Laat het mij weten op Mustafa Yavuz Zeewolde!

Geen reactie's

Geef een reactie