Informatie over Zeewolde - Mustafa Yavuz Zeewolde
310
page,page-id-310,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mustafa Yavuz Zeewolde.

Mustafa Yavuz is geboren en getogen in het prachtige Zeewolde. Zijn hele jeugd is hij opgegroeid in Zeewolde. Zijn jeugd heeft hij ervaren als erg fijn, met een hechte band met zijn familie en veel vrienden om mee om te gaan. Zeewolde zelf sprak Mustafa Yavuz ook erg aan. Hij heeft altijd veel wandelingen gemaakt en veel ritjes gereden om de stad beter te bekijken.

Zeewolde is een gemeente dat sinds 1968 bestaat. In dit jaar is namelijk zuidelijk Flevoland drooggelegd. De naam ‘Zeewolde’ stamt uit het jaar 790 en is vernoemd naar het drop Seaewald. Het dorp lag ten westen van Harderwijk en is verzwolgen door overstromingen van de Zuiderzee. In Zeewolde vestigden zich als eerste enkele agrariërs. De gemeente wilde altijd een dorps karakter blijven. Dit is in de polderwijk heel goed terug te vinden. Het is dan ook nog steeds een van de kleinste gemeenten van Nederland. De gemeente heeft enkele monumenten en ook enkele prachtige bouwwerken.

Architectuur in Zeewolde

De architectuur is ook prachtig. Mustafa Yavuz heeft veel huizen voorbij zien komen die hij erg mooi vind. Het dorpse karakter van de gemeente, evenals de beschikbare ruimte, geeft de perfecte mogelijkheid aan mensen om te proberen hun droomhuis te creëren. Prachtige vrijstaande huizen, zijn hiervan het resultaat. De huizen in Zeewolde heeft Mustafa Yavuz veel inspiratie gegeven en hebben uiteindelijk ook bijgedragen aan de start van de Mustafa Yavuz blogs, zoals Mustafa Yavuz Huizen en Mustafa Yavuz Zeewolde.

Mustafa Yavuz hoopt op een dag zijn eigen huis te kunnen ontwerpen in Zeewolde. Een mooi stuk grond is daarvoor uiteraard nodig, maar deze mogelijkheid is er zeker. Het huis moet speciaal worden, een huis dat opvallend is en waar mensen van kunnen genieten. Bovendien moet het goed passen bij de natuur van Zeewolde. Tot slot, moet uiteraard de familie zich thuis voelen in het huis!